Kan man bli beroende av ljudböcker..? #Blogg100, 002


Då jag för ca 10-månader sedan började med storytel så var det för att lyssna på något då jag arbetade.  Något som kunde ge mig något mer än radion. För ofta så spelas samma låtar i omgångar och jag var less på alla reklamavbrott (ja då jag så klart inte lyssnade på Sveriges radio) 

Nu lyssnar jag varje lediga tid 😦 och har verkligen svårt att lägga ner det.. 

I början var det endast svenska böcker, jag lyssnade både på klassiska och dystopiska böcker, både vuxen och ungdomsböcker, ja allt som verkade intressant. Nu är det bara engelska böcker som gäller, här under är en serie som jag tyckte om, vet så klart inte om den finns på svenska 😉
Handling:
Människorna hotas av utrotning.IMG_5927-1 Ett virus som utplånade större delen av världens befolkning dödar nu alla nyfödda barn. På elva år har inget barn lyckats leva i mer än tre dagar. I ett hopplöst försök att rädda människoarten tvingas alla kvinnor över 18 år att föda minst ett barn per år. 16-åriga Kira är en av de få immuna människor som bildar dagens samhälle. När hon får veta att bästisen är gravid bestämmer hon sig för att rädda barnet till vilket pris som helst. Även om det innebär att hon måste söka svaret hos människornas största fiende, Partials
 
Och så en litet tips för er som tror på vissa ”talesätt”  ”Det är lika enkelt som att ta godis från ett barn”
Allvarligt..?
Prova säger jag bara… Det är nog enklare att få en miljonvinst på lotto!
Kram IMG_1881-0
Annonser

En reaktion till “Kan man bli beroende av ljudböcker..? #Blogg100, 002

  1. Instämmer med det där att man blir beroende av ljudböcker. Sedan jag började med Storytel för drygt ett år sedan slukar jag böcker. Lyssnar varje ledig minut, vilket innebär att det blir flera böcker per vecka. Underbart sätt att få i sig olika typer av böcker, sådant jag normalt kanske inte skulle orka läsa.
    Lyssna på!
    Kram Kim 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s