Nu börjar #Blogg100 igen :) 


IMG_5922Boken som jag lyssnar på just nu är Nora Roberts The Witness, Extremt rolig och spännande, om en kvinna som växer upp med en otroligt hård och styrande mamma.. Hon gör rebell mot henne och hamnar i trubel, mer än så tänker jag inte berätta.. Visst det är en romantisk roman, men jag tycker om hennes sätt för det påminner om sonen, för hennes svårigheter att umgås i sociala situationer… (den är på engelska och jag vet inte om den finns på audiobok på svenska, om någon är intresserad)  

  IMG_5921  Eftersom jag hamnat i stiltje här på bloggen så gick jag med i #Blogg100 i år med. 

Det blir tredje året i rad och jag har lyckats att vara med hela vägen båda gångerna 🙂 Eftersom det är söndag så är det först och främst tvätt, städ och allmän skurning som jag oftast inte orkar med under veckan. Igår fick jag håret iordning gjort efter en tur till Backaplan för att hjälpa en vän i (sko) nöd 😉 Sonen var inte på humör och vi gick mest för oss själva, griniga och tysta. Flaskan på bilden hittade jag på coop och var bara tvungen att köpa… Kostade bara 15-kr så inget som jag skulle gå back på, sonen fick en grön med samma text 🙂

Hur jag nu ska fortsätta med skrivandet i hundra dagar får vi väl se. 
Kram Några av #Blogg100 inlägg för dagen: 

Startskottet för blogg 100

Följ pengarna!

Lönnlöst

Ett år

Dag 001

#Blogg100 för fjärde året – Skriver mig in i sommaren

God morgon, söndag!   

Going #blogg100 again

Enstöringssjukan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s