Tillbaka


Massa ljudböcker och lite sömn, klarade jag av min första vecka tillbaka hundra procent på jobbet.

Visste är det mycket runtomkring min tjänst från alla håll och detta gör att ångesten smyger sig tillbaka ibland, men med avslappnings övningar hemma och lite medicin, så ska jag klara av framtiden… Det är faktiskt min framtid som är på spel, hur jag tar beslutet så blir någon besviken… Och med en del av mitt liv någorlunda stabiliserad så tar det i mot att gå tillbaka i lön… Sonen och jag har det bra just nu, och bara att kunna slappna av med den delen gör att mycket av stressen hamnar i ett läge så jag kan andas… Men jag vill det andra också… Eftersom jag känner mig som en ny leksak som två händer drar i våldsamt så försöker jag ta en dag i taget… För båda delarna i mitt liv krockar våldsamt just nu och jag kanske måste inse att kakan inte kan ätas hel denna gången…avslappning

Samtidigt är jag arg på hela situationen, mycket av denna vreden gör att jag faktiskt får extra energi, för varför ska jag behöva gå igenom detta nu…? Jag är så trött på dessa snubbeltrådar som på något vis hittar tillbaka precis då jag börjar att gå igen..!

Jag vet att mitt lilla inlägg är kryptiskt just nu, och jag kan och vill inte gå in i det rakt ut, de som känner mig privat vet vad det handlar om…

Sonen har det bra, förutom onsdagagen då han fick vara hemma med mig.. Migrän är inget att leka med och jag fick smyga omkring i lägenheten medan han försökte sova efter att han fått sin migränmedicin via nässpray. Jag tror han känner av min energi plus hans byte av medicin som han fortfarande håller på att få upp i rätt dos.. Det gör mig frustrerad över hela min situation, att min son får lida för det.. Samtidigt som jag försöker att försöka hålla undan mina känslor så kommer de bubblandes upp ofta då jag blir frustrerad över något tonåringsaktigt…

IMG_1881

 

Annonser

2 reaktioner till “Tillbaka

 1. Hoppas allt går bra med nya jobbet! Tittar in här ibland och undrar hur det är med er! Inte roligt med migrän 😦 Nej nu får det bli lite vår så ni kan få lite kraft att orka med både skola och jobb!
  Marie

  Gilla

  1. Hej
   Opps, huvudet nere i sanden… Förlåt att jag glömt att svara…
   Jo jobbet går fint lite mycket att få ihop nu i början, mycket tankar på om jag vill eller orkar fortsätta, samtidigt som jag vill klara/orka/våga fortsätta. Ibland känns tröjan/kavajen (vad man nu kallar det) lite för stor ibland…
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s