Trött


IMG_5910Just nu så är det verkligen imponerande hur jag lyckas hålla mig upprätt. Eller bara att hålla ögonen öppna. Men sömn, knappast 😦 japp just nu är jag mer en zombie än en människa. Kanske är det bristen på sömn, den där som borde komma då jag lägger huvudet på kudden o släcker ljuset på kvällen.
Jag sover verkligen väldigt lite just nu, vill inte ta sömnmedel, vill inte lära kroppen att somna med hjälp. Provade i en vecka i början av januari, eftersom jag då oxå var helt slut pga av för lite sömn. Visst sov jag läääänge men att bli beroende av det gjorde att jag vägrade ta resten av tabletterna i kartan. För tänk om läkaren inte vill skriva ut mer? Och vill jag..?
När är många för mycket..? Lämnar er med den frågan 😉
Kram IMG_1881

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s