Snart är det visst jul…


Hmm snart är det dagen förre doppardagen. Och jag har knappt julpyntat här hemma, kanske för att vi faktiskt inte har så mycket sådant.. Efter hand som saker gått i sönder så harjul pengarna inte alltid räckt till för detta som faktiskt är framme i ca två månader.. Men jag vantrivs inte med det, jag blir bombaderad av att det är snart JUL hela dagarna på jobbet och senare på väg hem. Det är verkligen inte roligt att gå in på frölunda torg nu, det är som folk slutar att se sig omkring, den hysterin i deras ögon som lyser får mig att vilja springa så långt ifrån allt.. Kanske är det så att jag är lite mer extra känslig just nu eller så kanske jag alltid har känt så, vet faktiskt inte..
Mitt nya arbete går framåt, det är mycket att få ihop men jag trivs, det var idag en typisk måndag som fick mig att totalt vilja skrika högt, allt jag planerat fick läggas undan och jag fick snällt stressa runt med annat, efter fem timmar utan avbrott ramlade jag ut genom slutdörrarna och åkte hem.. Väl hemma så slocknade jag och vaknade med FEBER…! Nu är det bra, jag känner inget av och jag tror det var min kropp som tog över och däckade mig, jag känner mig inte sjuk, fryser lite, men inte dödar det mig 😉
Sonen har vart väldigt prövande den sista tiden (nu är jag extremt diplomatisk) alla svar är grymtningar och tykna, inget duger och jag är den värsta människan i hans liv (känns det som) han är arg nästan hela tiden och högljud, så förbannat högljud att jag faktiskt undrar om hörseln har pajat… Det har till och med flugit saker här hemma, japp jag har varit rädd för vad han ska göra.. Jag inser att jag har inte tid att vara sjuk just nu, måste ta tag i situationen innan det helt tappar kontroll.. Det är dessa gånger jag önskade att jag inte var ensam med honom, den där känslan av att känna mig oduglig, att inte räcka till. Fan det kom ju inte ut en manual med honom, just nu känner jag mig totalt okunnig hur man faktiskt styr en tonåring utan att det barkar åt helvete…
Nej jag tror vi behöver vår ledighet nu, att hitta tillbaka till varandra, jag får bli mer anträffbar igen, jag måste bara, just nu. För jag tror faktiskt han behöver mig mer än jag behöver mig (så att säga).
I morgon är jag ledig, eller rättare sagt ledig från den fysiska platsen, mobilen kommer att vara på, om något händer men inget som jag behöver åka dit för.. Jag ska njuta av den..
Det får visst inte bli så mycket av detta blogginlägg eftersom sonen vägrar sova i sitt rum, så nu är han här, ska avsluta med att säga.
God Jul på er alla där ute, snälla ta det lugnt och ta vara på varandra.

IMG_1881

Annonser

2 reaktioner till “Snart är det visst jul…

  1. Fina Anne! ❤️ Jag hoppas febern har lagt sig, att du mår lite bättre och att Du och Sonen får en så mysig julafton det bara är möjligt!!!

    PS: Glöm inte att du är en Fantastisk mamma! ❤️ Stor varm Julkram, Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s