I dag var solen uppe fast det regnade och blåste ;)


Jag älskar att vara på jobbet, även om jag fortfarande är sjukskriven, så känner jag att jag får en del gjort. För mig är det nu jag faktiskt kan börja jobba mer med arbetsuppgifterna.

 

rain

En del saker strular en del, och vissa saker går rent ut sagt åt hel…e, men idag fick jag användning av säljaren i mig som jag faktiskt trodde hade dött och begravts för länge sedan …Efter att beställt en del papper som skulle ha kommit i fredags så började jag

med att ringa dem som jag gjort beställningen, de visste så klart vad jag talade om eftersom jag redan talade med dem dagen innan leveransen.. Efter ca 3-h ringer de igen, med ett ursäktande.. de visste inte var pallarna med papper fanns… Jag har nog aldrig skrattat så mycket som då, kvinnan i telefonen blev lite impad över att jag inte började att skälla ut henne (hon var visst van vid detta vid fel) Jag lyckades förklara att mina pallar säkert inte skulle hoppa fram från var de gömt sig om jag började att tugga fradga.. Det slutade med att hon fixade en akutbeställning till mig som kommer i morgon.. Snyggt jobbat tycker jag 😉

Det är alla dessa fel som gör att mina få timmar flyger fram just, det där med att få något nytt att fungera, ta alla barnsjukdomar som tillkommer och bara försöka ta två steg tillbaka och se ”problemet” från alla håll innan jag tar ett beslut. Detta har vart en bra dag och för första gången var jag inte trött efter jobbet, utan energisk.. som tur lugnade jag ner mig och började inte fixa värsta middagen som skulle ta en massa timmar utan tog mig till mitt rum och myste lite med en bok och bara njöt av att jag faktiskt inte bröt ihop under dagens stress…

Det är dessa dagar som gör mitt nya jobb det bara mer och mer intresserad. Lyckades till och med att klämma in ett besök på mitt gamla jobb innan förmötet för Lsg på sektionen.

 

Hoppas ni haft en trevlig dag även om det regnade och var extra mörkt (i alla fall här i gbg)?

Kram IMG_1881

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s