Försöker springa långsamt….


 

Det är förunderligt  hur livet fortsätter fastän man egentligen bara vill trycka på stopp-knappen.. Nu är jag sjukskriven halvtid medan jag samtidigt lyckas göra mer… Jag ska ta det lugnt nu och jag vill på något vis rusa mig igenom allt även om jag vet att jag inte klarar det..Idéer är aldrig fel - även det högsta tornet börjar vid marken

Sonen är sitt vanliga jag, även med medicinering som inte passar honom just nu, så lyckas vi att hålla ett lugn här hemma.. I skolan vet jag inte, på kvällarna vill han umgås mera, kanske på grund av att han läser av min sinnesstämning, han är lyhörd då det gäller detta. Han kanske har svårt att läsa av en social situation men känslor, även om han inte alltid vet vad han ska göra, så verkar han veta att mitt inre är i kaos.. Kanske kan jag få hjälp med det då jag går på samtal, nu är det ju bokat, nu ska jag pilla på minnen som ligger gömda.. jag är lite rädd, kommer jag att orka..?

Just nu tar jag en dag i taget, och sakta på väg mot nya äventyr… Få se vart det leder, kanske längre eller tillbaka, men jag ställer inga krav förrän kroppen och knoppen fått sitt 🙂

IMG_1881

Annonser

3 reaktioner till “Försöker springa långsamt….

   1. Jag tycker Du är värd vila! 😊 Jag tänker ofta på hur ”lyckligt lottad” jag är som är förtidspensionär (fast det finns ju en orsak till pensionen) och kan vara hemma och ta hand om min dotter som b l a har Autistiskt syndrom. Gäller att hitta ngt positivt i vardagen!😉
    Hoppas Du får en fin dag! 😊 Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s