Långa dagar korta nätter, kan ju Bero på all sömn jag får… Hmm


Sonen är inte alls på bra humör. Allt ska testas/vridas/gnatas inget är bra och jag som mamma är inte alls populär 😦 Blir så trött…
Men visst finns det lite glädje även med en tyken tonåring.. Han har börjat att träna med ledsagarna på måndagar samt onsdagar. Med mig får han ta en av helgdagarna. Tror det blir lördag som gäller.

IMG_5760.JPG

Jag har nu vart tillbaka i två dagar efter att fått stanna hemma igen ca en vecka, då med sonen som inte var frisk. Så måndag vart det jobb och idag en trevlig men ack så kylig (svinkallt i aulan där vi var) med trevliga arbetsplatsombud.
Träffade arbetskollegan innan Ao-dagen på väg hem likblek och jätte dålig. Suck… Hoppas det ordnas en vikarie för henne.. Men jag är glad att hon gick hem, det verkar visst vara en sport nu förtiden att hålla ut så mycket man kan tills man stupar på jobbet. Och så klart lyckas de flesta smitta ner två-tre som senare gör om detsamma. Hmmm fattar inte varför man gör så..?

Får oxå se om det blir ett avbrott på arbetsdagen i morgon, eftersom sonen skulle ta deo som finns uppsatta ovanför toaholken slant och deoflaskan slog hål i vatten cisternen. Så plötsligt fick han stå och spola för glatta livet och jag sprang ner för att ta numret till fastighetsskötaren, efter att först försökt få tag i jouren (nummerhelvetet funkade inte) så lämnade jag ett panikslaget meddelande i fastighetsskötarens telefonsvarare och talade om att det var smått akut. Och att jag hade snart en blivande pool i hallen om de inte tog sig hit pronto.

IMG_5758.PNG

Någon däruppe måste tycka om mig för fem minuter senare ringde en ung kille och lovade komma över för att stänga av vattnet åtminstone.

Så nu väntar vi på en ny eller gammal toalett men när vi får den verkar visst inte vara en prioritet 😦 Suck..,

Nej kram på er och försök njuta av den lilla värmen vi (åtminstone här i Gbg haft) haft 😉

IMG_5751.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s