Tillbaka till de levande….


Såg nu att jag inte skrivit på två veckor… hmm

Blev lite för mycket på jobbet och som vanligt då jag inte kan se rakt framåt (så att säga) så stänger liksom min hjärna av totalt.. Det blev för mycket press från alldeles för många håll som gjorde att jag till slut i fredags förra veckan blev så dålig att jag såg dubbelt på jobbet och insåg att jag inte skulle klara av den dagen alls. Jag hade känt av att jag inte varit helt hundra i några veckor nu, tagit åt mig för mycket och inte alls lyssnat på kroppen. Insåg att efter tre dagar att jag inte ens hade fått i mig mer än smörgåsen (som jag ändå inte åt helt på jobbet vid lunchen) . Jag var bara inte hungrig…Kommit ut ur sängen nu

Tillbaka till fredagen, efter ca tre timmar så gav jag upp och gav mig hemåt, och sedan är nog det mesta ganska svart. Har sovit en massa och hostat och kroppen har gjort ont, så förbannat ont att jag trodde först att jag fått något likande influensa… Nu visar det sig att det visst är något som går, för många bekanta har fått något liknade. Det bästa var att jag tappade rösten totalt och inte hade ens om jag velat kunnat kommunicera med någon, kanske var det min kropp som sa HÅLL KÄFTEN…? Hmm vad vet jag… 😉sjuk

Lite smått grinig är jag att jag var tvungen att göra av med pengar till medicin och läkare, har ju inte så mycket pengar vid denna tiden av månaden.. Allt som allt blev jag ca 450 kronor fattigare… 😦 Men nu verkar hostan ha gett med sig och det är faktiskt intressant att se hur mycket skit som kommer ut ur ens kropp vid förkylning, tur att jag druckit en massa vatten, annars hade jag väl vart en mumie helt uttorkad…

Sonen insåg också att jag varit sjuk eller så har jag inte ens märkt av att han varit en typisk tonåring, för det har varit lugnt här hemma, nu märker jag att han är grinig för jag börjat att ge orders igen…. (som han säger) Hemmet har förfallit totalt (inte för att det är kliniskt annars) så med min trötta kropp har jag försökt att få iordning här hemma under helgen… Missade ju totalt tvätttiden förra lördagen så jag hade en del att tvätta igår… lite surt, men jag tror faktiskt inte att jag hade hittat tillbaka från tvättstugan förra veckan, om jag ens skulle ha hittat dit från min underbara säng, som vart min bästa vän hela veckan…

 

Nåja lite från mig sonen kan jag inte skriva om för jag vet faktiskt inte så mycket om hans vecka…

Dålig mamma..? Nepp, sjuk ensamstående mamma 😉

Kram på er…IMG_3588

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s