Skola, Fot, Arbete


Har vart så förbannat trött på alla den sista tiden, kanske är det för att sommaren var så lugn att jag på något vis hamnade i stiltje och ville bara inte komma ur det… Kanske…

Nu har i alla fall skolan börjat för skolan, märkt en förändring i skolans personal och jag verkar kunna lita på att han har det bra med denna nya klass…

Mycket av det som jag tycker om är att det är en klass som är en 7-9, alltså en sjua och en nia som gör en del ihop.. Sonen behöver detta.. Se hur de äldre killarna har det, inte känna sig störst och mest pratsam… Han är ju ändå tonåring 😉10476257_10152634606642275_4610169406848948730_n

Det är nog med många av oss föräldrar med barn till diagnoser inom NPF som andas ut efter sommaren, kanske för att maten, sömnen, ja nästan allt går tillbaka till den vanliga rutinmässiga… Nu har jag vart allt annat än rutinmässig med min son det sista året, mest för hans skulle, men ändå är det skönt att vara tillbaka i vardagen…

Vad har jag hittat på…? Arbetet, fått mina skoinlägg (ska börja använda dem imon) arbetet har vart både upp och ner, men på något vis har jag fått det att gå ihop, även om jag har haft rejälla dippar som fått mig att vela ge upp allt och säga upp mig. Det är verkligen arbetsamt att ha ett arbete  (eller är det kroppen) som får en att ge upp det levande livet under ledigheten… Jag är så förbannat trött på att vara trött efter jobbet! Vill gärna ha något att se fram imot varje kväll mer än att ta mig hem till en kille som inte alls är intresserad av att umgås… JA, han är tonåring, men jag saknar våra mys… Träningen har vart si och så med, bad habiliteringen om de kunde söka från deras fond till sonens träning, så det svaret väntar jag på nu…

Hur var era första veckor efter semmestern..?

Kram IMG_3588

Annonser

3 reaktioner till “Skola, Fot, Arbete

 1. Börjar i morgon………..Jag vill INTE!!!!!!! NU vill jag ha min egna semester…när ungarna börjat i sina skolor vill jag göra saker för min egen skull, det hade varit skönt..
  Nädå, det blir nog bra att börja i morgon…men det va så tråkigt att träffa gänget jag ska jobba med, de uttryckligen såg helt slitna ut efter bara några dagar & så sa dom ”det är rörigt”.. Jag vet att det Alltid är rörigt i början av terminer…men jag vill inte höra det..
  *Kram*

  Gilla

 2. Även här har det sparkat igång vardagen med skola och annat. Alla mina tre går i olika resursskolor. Yngste pojken börjar redan protestera och vill inte kliva ur sängen. Han är TRÖTT.
  Mellan funkar ännu och äldste som började i fredags ligger redan sjuk. All oro inför skolstarten har hållit honom vaken varje natt länge nu. Han sover på dagen när någon är uppe/hemma.

  Jag har varit sjukskriven i två veckor nu och börjar imorgon igen. Då blir allt betydligt stressigare på morgonen. Efter jobbet är jag helt slut. Och jag arbetar ändå bara halvdagar. Pinsamt nästan tycker jag som inte klarar mer.
  Jobbet är okej och jag trivs. Det är inte problemet men när jag kommer hem så är det stopp. Det finns ingen ork kvar. Jag är liksom konstant trött ända in i själen.
  Hur gör andra med heltidsjobb som ändå lyckas ha ett liv samtidigt? ?
  Jag klarar det inte värst bra känner jag.
  Ibland vill jag bara vara hemma. Men inte sjukskriven för det är jag inte alls bra på. Detta är nog första gången faktiskt. 🙂 Samtidigt är det väldigt skönt att ha ett arbete att gå till
  Du märker kanske att jag är väldigt kluven. 😉

  För övrigt är det skönt att skolan har börjat. Nu kanske det går att komma in i något som liknar rutin. Kanske det kan flyta på lite. 🙂
  Vi har tappat mycket under sommaren, det blir så. Det blir bättre nu.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s