Sol, Regn, Åska, Liseberg


20140708-155827-57507923.jpg
Idag bjöd Barn till ensamma mammor oss till Liseberg. Jag hade förberett mig på regn och åska och var väl igår kväll inte så sugen på det.
Men efter nattens rejäla åska så vaknade vi till strålande solsken, så det var bara ta huvudvärkstabletter och dra iväg.
Sonen som redan vart där visste precis vilka vägar vi skulle ta för att få en så optimal väg mellan alla åkattraktioner. Så på några timmar hann vi med två turer på Helix, två turer på Balder, två turer på Colorado, två turer på Lisebergsbanan, två turer på Uppswinget, en tur på virvelvinden och till slut en tur på Flumeride.
Mycket vatten blev det och en glass var kostade vi oss på. Det är verkligen synd att semesterpengarna kommer i efterskott för nu snålas det efter en och en halv veckas semester 😦

20140708-160736-58056287.jpg Efteråt tog vi och promenerade till Ullevi för att ta bussen och visst, väl vid hållplatsen öppnade sig himlen och vi fick oss ett svalkande avsked av denna dagen innan bussen kom.
Nu är det bara tråkigt då inget fungerar, varken tv, bredband eller telefonen fastän comhem skriver på sin sida ”att inga störningar längre finns” (det var av redan efter nattens rejäla åskväder)
Jaja va e en bal……
Puss från oss 🙂

20140708-161213-58333927.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s