Semesterhjärna påslagen! Check ✔️


20140703-233411-84851867.jpgTror att det är bra att jag har fem veckor semester. Ofta brukar första veckan slå ner mig totalt, orken liksom tar helt slut och jag bara (nästan) sover konstant (känns det som)
Som tur har jag sonen som gör att man inte totalt slappnar av totalt 😉
Han har ju redan vart ledig ett par veckor innan mig så han är redan i slappar taget… 😉
Det har i alla fall gått bra då han vart utan medicin tycker jag, visst är han lite extra, något som han börjat igen är att vifta med armarna då han går och han håller på med sina låtsas lekar. Så många som går och tittar långt efter honom då han och jag gått förbi. Han är den som syns och hörs. Det kanske inte märktes då han var lite men nu då han är över 173 Cm ovanför havet ser det lite komiskt ut. Men jag skiter totalt i andras blickar och sonen lägger inte ens märke till det alls.
Han är faktiskt totalt avslappnad just nu och det är mysigt. Bråk om tv-spel har vi inte haft för jag ser till att inget i speltiderna är förändrade plus sovtiderna har heller inte ändrats eftersom han ändå sover till nästan nio varje morgon. Konstigt att gå upp före honom, då vi är lediga…hmm
Liten rolig sak hände på bussen från mina föräldrar förra helgen.
Då vi satt oss så tog jag på mig hörlurarna och började lyssna på bok. Medan jag sitter och drömmer mig bort ser jag en massa klister efter ett klistermärke som tagits bort minus allt kladd från klistret. Så i mina tankar börjar jag fantisera om att jag har en klickskrapa, så jag kan börja ta bort det.
Så även om boken var spännande började jag att skratta högt för jag insåg vad jag höll på med.. Smått arbetsskada hmm
Jag lät klistret vara och blundade resten av biten 😉
Hoppas ni har det bra..?

20140703-232906-84546225.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s