Liten helgutflykt


20140629-172955-62995410.jpg
Redan på fredagen kände jag att jag satt fast hemma… Så på morgonen till Lördagen ringde jag mor och frågade om de var sugna på besök.. Så iväg packade jag en son och datorn + lite kläder och drog iväg…
Sonen hade fått sitt fritidsskort hem så detta var nog det som räddade oss, eftersom han kunde åka gratis ända till Kinna, jag hade redan pengar på ett av mina kort så inget som jag behövde slösa heller 😉 Blir annars smått dyrt att dra iväg så där..

 

20140629-172956-62996313.jpgDet är skönt att dra iväg endast för att jag vet att sonen inte kommer åt sina spel på samma vis, visst var han en typisk tonåring som bara ville sitta på rummet och inte umgås, men då bastun var varm och jag ropade på honom blev det lite mer liv i ungen 🙂 Han älskar att bada bastu…
Blev lite roligt då jag la i lite öl blandat med vattnet och vi slängde i för att det skulle lukta gott på stenarna och ljuset släktes plötsligt, vi satt först i en halv sekund och undra om vårt lilla bus ställt till det innan jag försökte ta mig ut i beckmörkret nere i källaren för att be om hjälp.. Det var åskan som slog ner och jag fick andats ut.. Inte för att jag egentligen trodde att detta var anledningen, men det hände precis då det fräste till så … ja man vet inte…

20140629-172955-62995887.jpg
Såklart då vi ändå var där fick jag ta mig en tur till det gula varuhuset, som inte ligger så långt borta från mina föräldrar, jag skulle bara handla lite hårfärg och smått, så väl ute därifrån efter en timma (det tog en halvtimma bara i kassakön) kom jag ut ca 250 kr fattigare, jag var nöjd med mitt lilla som jag ville och hade råd med… Nästa månad då semesterpengarna kommer då ska jag faktiskt för första gången handla ordentligt för hösten till både mig och sonen. Då lär det väl inte ta en timma precis, utan jag har lovat min underbara systeryster att vi faktiskt kan gå i timmar (tror inte hon annars är så sugen på att handla med mig..)Jag brukar aldrig ta mer en max två timmar där om jag själv får välja…
Jag insåg i alla fall att det varuhuset är egendomligt upplagt, i min värld vill jag ha ALLA jackor byxor, tröjor (uppdelat i t-shirts och långärmat) samlade på var sin plats, nu måste man då man letar efter något gå runt hela tiden bara för att ”sommarjackorna” är spridda överallt i varuhuset.. Varför måste allt vara så komplicerat…?

20140629-172956-62996081.jpgEftersom vi kom tidigt på lördagen så blev det handling den dagen, då vi var där såg jag för första gången en jacka jag faktiskt ville ha, de som känner mig, vet at jag är ganska sparsmakat då det gäller mitt klädval, men eftersom jag inte planerat ett sådant köp och definitivts inget sådant till mig, gick jag så klart ut från varuhuset och vi drog hem till mina föräldrar. Hela den kvällen kunde jag så klart inte släppa det, och efter mycket diskuterande med mig själv och så klart drömde jag om jackfan, så bestämde jag mig för att nästa dag (idag) åka tillbaka till affären och köpa skiten så hjärnspökena tystnade. Min mor tyckte inte det var ett konstigt köp utan jag tror att hon var glad att jag faktiskt handlade till mig själv, jag var 399 kr fattigare då vi kom ut från affären… Men eftersom vi var där kl 08,15 så var det så gott som folktomt då vi kom och vi kunde strosa lugnt igenom till min jacka och köpa den..
Eftersom det var så lugnt fick jag reka stället lite för inhandlandet nästa månad och såg lite roliga och onyttiga prylar som jag definitivts ska få med mig hem nästa gång 😉

20140629-172956-62996786.jpgEftersom jag fått handlat för 250+399=649 kronor så insåg jag att spendarbyxorna kunde komma fram och vi skulle få leva knapert nästa månad, samt att sonen var på sämsta tänkbara humör så drog vi hem efter middagen till köra Gbg, sonen lyckades glömma mobilen på bussen då vi hoppade av så transportplanerarna på Nils Eriksons terminalen fick sig nog ett skratt då en halvfet medelålders tant sprnag efter mitt bland bussarna och viftade som en galning, som tur parkerade han bussen för att ta en paus och jag fick sprunget lite denna sommarn…
Jag hoppas ni haft en trevlig och lite lugnare helg 😉
Kram på er 20140622-102530-37530546.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s