Snart semester…


 

Oj vad jag hade planerat, en massa rum som skulle göras och…. Jag hann denna gång, i tisdags fick jag till och med gjort hela städrummet:) och för första gången detta år åt vi lunch ute …

Efter lunch blev det ett varv på alla toaletterna, sista maskinen skulle göras iordning och sedan kom sonen för ett besök på habiliteringen…

Hela tiden ca en timma efter lunchen började magen att bråka, men eftersom jag skulle göra en del med sonen som var mycket viktigare än mina kroppsliga besvär så fick jag trycka tillbaka allt som hände med den..sommar semmester

Väl hemma tog det någon minut innan jag började springa på toa, sedan kom allt ut, hela lunchen som var ris, kyckling i currysås, inte trevligt. Det fortsatte hela kvällen tills magen var tömd på allt och jag låg mest och kved… Måste vart lunchen som gjorde det 😦 Så jag messade om vikarie och chefen om min sjukdom.. sedan slocknade jag och sov gött…

På morgon kom sonen in och frågade om jag fortfarande hade ont i magen, men nej, jag åt lite frukost innan jag tvingade in tonåringen in i duschen och på med kläderna till avlösaren kom för att hämta honom för en dag på Liseberg.. Jag fick lugnt här hemma och tog tag i disken och drog iväg och handlade innan jag sedan ramlade ihop hemma och somnade. Det tar ett tag för att komma tillbaka efter en magsjuka…

Sonen kom hem vid 16 och överlycklig över alla turer på alla attraktioner, avlösaren såg lite blå ut i ansiktet, tror han kommer att sova gott i natt.. 🙂 Han är van vid barn som åker kaffekoppen…. Min son skulle inte ens titta på den attraktionen 😀

Lite trivialt från oss, hur var er dag…?20140622-102530-37530546.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s