Minne som återkommer


20140619-221613-80173973.jpg
Bilden är från Mot Mobbning
Cyberbully en film på tv just nu, den får mina minnen att välta över mig som en tsunamin!
Den där känslan flickan har över nätmobbningen, den som känns maktlös.
Ett minne som ligger långt inne (mycket som försvunnit i min hjärnas kamp att hålla mig någorlunda hel)
En dag i skolan: Jag hade ofta ont i magen innan läggdags, och värre på morgonen vid frukosten. Denna dagen visste jag att Urban (matte läraren) säkert hade frukost och kaffe redo, för hur skulle han få oss uttåtrktade speciella elever till skolans första timma..? Han är okej förutom nackmassagen som ofta kommer då han lutar sig bakom oss tjejer då han ska visa något i uppgifterna.
Jag hade två val, ta mig till denna lilla undervisnings grupp (vi var två tjejer och två killar där) eller en spårvagnstur till femman…
Jag tar mig till skolan, syrran har redan gått och jag släpar verkligen benen efter mig. Vad ska jag möta idag..?
Om jag hade haft teater denna dag så visste jag att jag var ursäktad från klassrum (ofta det som räddade mig) men denna dag var en lång vanlig dag.
Vad jag mötte denna dag var tystnad… Ja, jag vet att det låter sjukt men en mer psykisk mobbning än så finns inte! Jag var på helspänn hela den dagen och efter lunch gav jag upp! Väl hemma hittade jag mammas magkatarr tabletter och gick och la mig. Den dagen pratade jag inte med en enda person.
Jag var 14-år gammal

Nätmobbning är en ny typ, vi föräldrar måste prata med våra barn om att vi vet att detta förekommer!

Jag är i mot mobbning på alla sätt! Finns INGA ursäkter att i en grupp ge sig på en eller flera andra!
Kram

20140619-222259-80579184.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s