Skolavslutning


20140612-105839-39519545.jpg

Det är verkligen tur att jag hade vattenfast mascara idag. På något vis fick denna dagen idag mina ögon att tåras under alla framträdanden.. Om det har med att det är ett avslut på mellanstadiet för sonen eller om det är alla de tunga månader som lett till detta har jag ingen aning om…  Kan vara för att dessa barn med Npf alltid har modet att ta sig upp med ett leende på läpparna, stolta även om rösten inte håller eller om texten försvinner i nervositet.. och vi föräldrar pedagoger och ja alla som sitter och ser på, vet vilken resa de flesta av dem har haft under terminen. För även med en resursskola så blir det höga dalar och djupa berg 😉

Sonen ville sitta själv med en kompis och jag fick snällt sitta själv i mitten av alla föräldrar som alla kände varandra. Kanske är det mitt fel eftersom jag inte alltid är det mest sociala i dessa sammanhang. När sista sången som vi alla sjöng tillsammans så stockade det sig i halsen (igen) och jag fick titta ut mot ett grönt träd som syntes via det öppna fönstret medans de andra fortsatte sjunga ”Den blomstertid nu kommer”, kanske bara bra att sonen inte satt bredvid, han hade tyckt att jag var sååå pinsam i så fall 😉

Väl i klassrummet blev det tårta och kaffe med lite prat, och efteråt då vi gick ut, så insåg jag att ingen lärare hade haft ett tal till klassen eller inga farväl till sina elever. Blev lite undrande, men egentligen inte alls så chockad eftersom jag inte känt att hon funnits där egentligen alls för denna klass.

Nu börjar högstadiet för sonen, nya klasskamrater med nya mentorer och pedagoger samt ett nytt klassrum, sonen har som tur redan vart där för att se var han ska sitta så jag får säkert se den nästa termin någon gång.

Nu börjar sommarlovet för sonen ändå till den 19/8, ett långt sommarlov, jag blir ledig fem veckor under dessa , en vecka hos mormor och en vecka på sommarläger på Ågrenska. Ett bra sommarlov som är planerat med massa mys med avlösare som finns med hela sommarn. Fast för mycket planering ska det inte bli, vi ska var ledig från alla måsten, sova länge på mornarna och vara uppe lite senare.

 

Kram på er därute.. 20140611-223036-81036201.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s