Njuter av värmen


Dagen har varit en bra dag 😀 20140610-212934-77374953.jpg
Efter att fått en cykel av en arbetskamrat så är det bara med njutning att ta sig till jobbet 🙂
Visst efter att jag tagit mig till Marklandsgatan så insåg jag plötsligt att jag inte hade haft luft i bakdäcket. Så det var bara till att börja promenera eftersom macken där, inte hade någon som jobbade då jag ringde på (satt kanske på toa.. vem vet)
Efter att kommit halvvägs så fick jag hjälp av en vän som också var på väg till jobbet på sin racer ( 🙂 )
Så med lite mer luft fortsatte jag min cykeltur och kom smått försenad till jobbet. Men så klart hann jag bli färdig innan eleverna kom.

20140610-213729-77849211.jpg
Väl hemma efter jobbet med väl pumpade hjul så var jag lycklig över att jag förra veckan köpt en hel jätte vattenmelon. Som jag kuttat ner och fryst in. Mumma kan jag lova dessa varma dagar 😉 Har skrivit om detta tidigare. Tips på härlig isglass
Hoppas ni haft en bra dag 🙂

20140610-214241-78161939.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Njuter av värmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s