#Blogg100 dag 100


 

fyrver

Idag var det avslutning för sonen denna termin för helglägret på Ågrenska. Som vanligt då man är där på sommarn så lös solen20140608-163909-59949733.jpg på oss och jag och sonen fick oss en tur med båt ute på havet. Märker hur tramsigt mesig jag blivit då det gäller fart. Sonen ville att han som körde skulle gasa på ordentligt och jag satt som ett skruvstäd med vitnade knogar och höll i mig för glatta livet. Men vi överlevde så klart 😉

Väl tillbaka blev det fotbollsmatch där jag och en av de andra mödrarna var självutnämnda i hejarklacken 🙂 och så klart var jag bara sååå pinsam tyckte sonen och höll sig sedan så långt bort ifrån mig resten av tiden. Visst det var nog bina/getingarna/flugorna som också var en del av anledning av att han satt inne resten av tiden….

Sedan får jag också tacka för denna tiden med #blogg100, som jag än en gång lyckades genomföra 😀 Mäkta stolt så klart över denna bedrift..

I morgon är det sista veckan i skolan för sonen, nja kanske blir det lite lektioner tror jag men på torsdag är det skolavslutning och sonen får ett efterlängtat sommarlov.

Kram på er därute..

20140604-202537-73537959.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s