#Blogg100 #vadhändesen Del 1


 

#vadhändesen

 

Jag kastades bakåt av lufttrycket och allt runtomkring blev spökligt tyst. På något vis lyckades jag kravla mig bort från de nerfallande bitarna av husväggen och lyckades komma upp på mina fötter.

Jag stod kvar vid vägkanten, avdomnad och stel, hörde ljuden omkring mig som en dov mullrande storm som basunerade ut tjutande skrik.  På min högra sida stod huset kvar i ett skal, som skelettet av något som inte var färdigbyggt, jag såg en toalett på tredje våningen och barntappterna som viskade sorgen av blodet runt omkring.

Min syn hade blivit sämre av gruset och dammet runt omkring, så jag haltade bort till en fontän som sprutade upp vid trottoar kanten, en hand tog tag i mig och jag såg på mannen som talade till mig men hörde inte orden, han insåg min frågande blick och tog tag i jackan och drog upp mig på mina fötter

– Flickan… Viskade jag hest…

Han tittade på mig och skakade långsamt på huvudet och slängde upp mig på ryggen och började springa. Jag orkade inte längre streta i mot, dagen hade varit allt för lång och jag hade för svårt att hålla upp ögonen, mörkret kom som en befrielse………..

Forts…..

Fortsätt berättelsen

Antingen kan ni maila den till mig tassartyst [at] hotmail [.] com eller bara skriva den i kommentaren, så kan jag fortsätta att lägga till och samtidigt (om ni vill) skriva ert namn eller länka till bloggen, det ska inte var något som behöver vara långt, men gärna inte för kort heller, berättelsen kan fortsätta i små berättelser kring den första händelsen 😉 Kanske de som nämnts men inte fått en egen röst, vad gjorde de där, och vem var mannen och flickan, finns deras ord där. Var, när, vilka, hur, och varför får vi kanske veta i slutet.. Om ingen är intresserad att fortsätta så kommer jag att försöka… men roligt hade det vart om vi var fler, ett intressant sätt att avsluta #Blogg100 om orden tryter 😉 Så klart kan de som inte är med i Bloggutmaningen också vara med 😉

Vi kanske bara blir två-tre som fortsätter, mig gör det inget, vill bara göra något som alla kan vara med på.

Ni kan ju också fortsätta den på er blogg, men jag vill på min blogg välja vilken som fortsätter efter varandra här… Tagga #vadhändesen skriv sedan gärna del2 …

Ha en trevlig dag 🙂

tassartyst.com

 

 

Annonser

5 reaktioner till “#Blogg100 #vadhändesen Del 1

   1. Skriv ner den i en kommentar här eller maila 😉 så jag vet att någon fortsätter den 😉 viktigt så man kan följa berättelsen 😉 bilden är ju bra att använda oxå 😉
    Jag vill ju gärna fortsätta den här på bloggen också. Med alla er andras hjälp 😀

    Gilla

 1. #vadhändesen Del 2
  Mannen som hade tagit mig på axlar och sprungit iväg med mig när jag inte orkade hålla upp ögonen . Jag minns inget mera jag sjunker in i mitt mörker . Nätter som gick till dagar jag befann mig i medvetslöshets land .

  Jag hade ingen aning vart mannen hade tänkt förra mig till .
  Och jag visste inte vad mannen hade för namn .
  Vem var flickan som jag hade tänkt rädda innan jag kände en arm på min axel .

  Jag kände nåt fuktigt mot mina läppar du måste få i dig vatten hörde jag mannen viska .

  Forts….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s