Ledig fredag #Blogg100 dag 91


Det är inte så många dagar kvar nu på #Blogg100, konstig känsla… 20140530-185617-68177898.jpgvisst har det väl inte blivit det mest genomtänkta inläggen alltid men på något vis har jag fått ihop något varje dag.. En bra merit för mig, förra året blev det verkligen (tror jag) några missar, men inte denna gång.

Så vad har jag kommit fram till med mitt bloggande…? Hmm

Jag har bloggat sedan april 2008 alltså 6 år, jag tycker ju inte att det är så lång tid, även om jag fått byta bloggportal innan jag fann WordPress, visst har det gått upp och ner, och början försvann tyvärr en del inlägg då jag hade en skit ställe som bara la ner.. jag fick verkligen kämpa för att få ut några blogg inlägg från den delen…

Så vad har bloggen gett mig..?

Kanske det där med distans, visst skriver jag väl inte allt men det mesta på min blogg är ofta mitt liv, och som ensamstående mamma är jag stolt att jag faktiskt lyckas rådda hem det mesta i våra liv 🙂

Syrran frågan mig idag, när jag skulle tillbaka till sjön, roligt att hon frågade med när och inte om… hon känner mig, hon vet att jag saknar den delen av mitt liv, och om inget ändras så blir jag kvar till sonen klarar av allt hemma själv.. så klart!

Vad har hänt idag..? Sonen kom ut och fixade sin cykel med avlösaren idag, sedan tog det en tur till röda sten och fikade, avlösaren bjöd och jag tackade 😀 Själv höll jag på med tvätten, glömde tyvärr av att jag hade röntgen på morgonen för foten 😦 Så detta måste jag planera in igen… Sedan blev det en liten tur till affären för inhandling av nödvändigheter som fattades i kylen.. som ni märker så är mitt liv sååå intressant (idag) Tvättade färdigt och sedan har jag faktiskt lyssnat på en bok tagit det lugnt och bara myst 😉

Hur var er dag?

tassartyst.com

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s