Het tant….


Varmt väder

När jag kom till jobbet så var det som att springa in i en vägg, två timmar kvar innan luft konditionering… Så med en suck var det bara sätta igång att jobba… Det är ju så att på skolorna sätter detta inte igång förrän vid 08, att vi som städar skiter de ofta i, för vi syns ju inte… Dessa varma dagar är verkligen en lååång pina eftersom jag och alla de som ska hålla sig inne inte kan lufta oss. Nu var det ju inte så att det blev behagligt då det satte igång, men pytte lite bättre blev det 😉

Jag älskar verkligen värme, tog mig ett par extra pauser bara för att få gå ut och lapa lite D-vitamin under dagen, tyvärr avskydde mina underarmar det… Brukar få en massa soleksem på dessa, så det kliar en del nu 😦

I morgon är det ledigt.. visst ledigt och ledigt, på morgonen är det habilitering sedan direkt på det apt/avtackning till chefen som ska gå i pension, sedan utvecklingssamtal med sonen.. Så knappas sovmorgon… Hagabadet ringde mig idag (har ju varit med i en tävling om ett årskort) men det hade jag så klart inte vunnit, utan de ville erbjuda en gratisträning… Det var ju inte det jag ville så jag tackade nej, jag skulle ändå aldrig ha råd att köpa kort där, det kostar ju en del…

Foten mår så där, men tejpningen fick jag ordna till efter senaste gången, jag behöver lite mer stöd än vad han satte på den gången.. Nej, just nu är det lite för varmt för att jag ens ska få ihop något som kan verka intressant känner jag så nu lämnar jag er till i morgon och hoppas ha mer matnyttigt att berätta. Njut av värmen  (ni som har det)

20140521-142014-51614933.jpg
Ett litet axplock av #Blogg100 Bloggares inlägg idag:
KANSKE BORDE HÅLLA TILLBAKA MINA TANKAR LITE?
Det går att ena feminismen/#Blogg100
vänner och syskon från ett annat land
Höga murar, inte låga trösklar
För komma ihåg är ju verkligen min starka sida
VAD ÄR STORYTELLING?
Bytt, bytt, kommer aldrig igen?
6 stilar jag gillar
Det finns ingen logik i vare sig SD:s filmer eller politik
Väggklocka i badrummet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s