Litet boktips #Blogg100 Dag 80


20140519-160727-58047228.jpg

Det du inte såg

En bok jag verkligen kan rekommendera 🙂

 

Den här boken gav mig verkligen en del att tänka på då jag själv är ensamstående mamma och min son inte haft en stark manlig förbild under hans uppväxt. Nu har han en del förebilder i min systers man och mina manliga vänner som känner honom ganska väl och som sonen växt upp med. Men när vet man att man lyckats ge sonen den där skölden, för dem som vill utnyttja killar..?

Jag hade väl inga direkta förbilder i mina föräldrar men jag visste att de fanns någonstans i bakgrunden, nu skulle aldrig jag berätta allt som jag tänkte på under min uppväxt, kan det var därför jag gav mig in i relationer som var rent ut sagt livsfarliga för mig..? Var det där jag saknade grunden..?

 

Tillbaka till boken, jag skrattade och jag grät medan jag lyssnade på den, för boken är verkligen skriven i en underbart lätt ton med en massa tunga inslag (så klart) Han berättar på ett rakt och ärligt sätt allt som hänt och hur det kommer sig att han tog beslutet att ta tag i det som hände med hans tränare.

Jag tycker Patrik ställer väldigt många bra frågor till oss föräldrar som har barn i föreningslivet, hur mycket koll har vi egentligen..?

Nej nu måste denna mamman sova 😉 Det är en ny dag, hoppas åskvädret äntligen är över här i alla fall, i natt…

Kram 20140516-133039.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s