#Blogg100 Dag 79


Idag har det varit en lugn dag!

Har fått iordning efter gårdagen här i lägenheten, sonen blev hämtad av avlösning, så de drog iväg till stan för att handla. Denna gången spenderade han alla pengar som han fått i födelsedagspengar, lite tråkigt tyckte jag men det var hans så han fick bestämma själv hur han ville göra med dem.. Det enda jag hade som krav var att ingen GTA kom innanför dörren, avlösaren förstod mina ord och sonen höll sitt löfte… När de gått ut så kom jag på att de glömt nycklarna, något de aldrig glömmer annars så jag försökte ringa dem medan de gick bort till hållplatsen, men sonens mobil ringde på hans nattygsbords (han tog aldrig med den med avlösaren)  Så jag ringde snabbt upp avlösaren, men inget svar, jag ringde nog tre-fyra gånger men fortfarande inget svar så jag skickade ett argt sms att det inte var okej att jag inte fick tag i dem…

Jag har märkt ofta att avlösarna har dåliga mobiler som knappt hörs då man sänder sms eller ringer dem, något som jag tycker personligt är fel. För som förälder ska jag kunna få tag i dem medan de har min son, något kan hända och de måste ta sig hem, eller egentligen ska det inte behövas någon anledning eftersom jag är vårdnadshavare! Så det blir ett samtal till avlösningsservice i morgon för ett ordentligt snack, de är lite för mycket frågetecken som jag tycker inte borde finnas…

Så fången hemma fick jag snällt stanna tills de kom hem allt för sent för att jag skulle hinna till lilla gbg varvet som vännens son skulle springa, och såklart missa jag hela dagen igen 😦

I morgon är det arbete igen, nu hoppas jag att magen håller sig och inga fler sjukdomar stör mig till minst semestern, orkar inte se min lön som redan innan är allt för låg krympa, igen…

Kram på er därute..20140516-133039.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s