Kalasdag


 

Jodå, även med en massa gjort igår så fick jag hoppa upp i morse för att avsluta det mesta (kändes det som) innan alla gäster skulle börja ramla in…  Det är verkligen konstigt att hur mycket man än tror är färdigt så hittar man en massa saker samma dag som det gäller.

Det visade sig så klart att muffinsen som jag bakat dagen innan decimerats i antal under gårdagskvällen och säkert under morgonen, så kvickt ihop med en smet och snabbt in i ugnen för bakning medans jag snabbt gick igenom alla toaletter… Vi har två, den ena är den som har dusch och den andra använder sonen oftast då den ligger närmast hans rum, så ni förstår vilken toalett som fick städas 😉

Ren bäddade sängen då jag visste att alla skulle gå igenom via mitt rum till vardagsrummet, lite trevligare med en nybäddad tycker jag, men jag tror inte folk bryr sig, sedan är det mysigt att en sådan här dag kunna lägga sig i en säng med nytvättade lakan… mys…

Laktorfri tårta och muffins
Laktorfri tårta och muffins

När jag äntligen fått iordning på det mesta och skulle till att hoppa in i duschen ringer mor och säger att de står utanför 😦 Min mor och far har en vana att aldrig hålla tiden, alltså de kommer alltid liiiite för tidigt, denna gång ca 45-minuter för tidigt…. Jag var inte så glad, men skickade ut sonen så han kunde hjälpa om de hade med sig mycket, medan jag flög in och tog en snabb dusch. Eftersom de kom tidigare fick det bli snabbtorkning och stänga av datorn som jag trodde att jag kunde sitta lugnt vid ett par minuter innan allas ankomst…

Det blev mysigt, sonen klarade av ända till halv tre innan han och gav upp, med en massa tjatande att han ville handla på Game nu när han fått pengar, knappast svarade jag, då jag visste att det skulle komma folk ändå till 17, tiden vi bestämt att denna mamma skulle få slänga upp benen och ta hand om sin huvudvärk, som tyvärr slog till redan vid 12… Muffinsen tog aldrig slut och lite tårta fanns det kvar, så mys ikväll eller imorgon blir det i alla fall 😉

Tack alla för era underbara presenter! Det var verkligen trevligt att träffa både min syster och hennes man som kom med hans nya HD, deras dotter kom också med hennes fästman, samt två arbetskamrater, en från Gbg-stad och en från sjölivet, hennes underbara son och man var med, trevligt att träffa dem då jag faktiskt som hon har alltid så pass runtomkring oss att vi tappat lite av kontakten, hoppas kunna bibehålla den nu igen 😉

Nu är jag dränerad… inte för att jag inte haft trevligt men det är mycket att ha en del på besök.

Hur var er lördag…?20140516-133039.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s