#Blogg100 dag 76


Jag avskyr att ha ont i magen. Det finns inget mer som skrämmer mig. Och idag efter en lång och tung natt, så bestämde jag att ringa till rådgivningen mer för att få tips. För det är konstigt hur lite av minnet man klarar av att plocka ur då det gäller magsjukor (nytt ord😉) då man drabbas av det själv.
Jag väntade mig så klart någon trött ointresserad sjuksköterska som var tvungen att ringa upp en massa frågande människor. Men ack vad jag bedrog mig. Kvinnan som ringde var så underbart lugn o frågade bra frågor. När hon efter några minuter ville veta om jag hade feber så svarade jag så klart att jag inte tagit den än. Så hon frågade om jag kunde så skulle hon ringa tillbaka lite senare. Sagt o gjort, jag kollade tempen och hon ringde tillbaka efter femton minuter.
Sedan gav hon mig de vanliga råden och ville att jag skulle åka till akuten om febern kom tillbaka..

Nu för en timma sedan (alltså sju timmar senare) så ringer hon mig igen för att kolla hur jag mådde. Hon kunde inte gå hem från jobbet innan hon ringde upp och kollade upp det. Värmde hjärtat att jag faktiskt inte var så ensam som jag kände mig.

Nu är jag på bättringsvägen 🙂 har till och med fått i mig lite mat. I morgon hoppas jag är såpass bra att jag får bakat och röjt innan det stora kalaset på lördag 😉
Kram

20140515-180337.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s