Boktips: Skadad av Cathy Glass


När jag hittade denna bok på storytel tänkte jag – Vad intressant…!

Nu visste jag efter att läst vad det handlade om att den nog kunde bli tung i omgångar att lyssna på men tyckte att den verkade för intressant för att jag inte skulle höra den… Jag började redan igår med den och nu är det endast 1,30 timmar kvar lyssning då jag bara inte kan slita mig från hörlurarna. Det är verkligen tur att jag har ett ganska ensamt arbete och med denna APP så har det gSkadadett mig något att lyssna på mer än radio…

Boken handling kretsar kring en fostermamma som får en ung flicka på 8-år till sig, då hon kommer till henne så har hon avverkat ett gäng fosterfamiljer på kort tid och foster mamman tar sig an henne för att hon inte ska hamna på något institut då hon ändå är så ung… Det är en söndrig flicka som kommer hem till fostermamman och hennes tre andra barn, en foster dotter och två som är hennes egna. Det är verkligen intressant hur hon med sina egna ord beskriver allt som händer, och jag förfasas ofta över allt som kommer fram ju längre boken uppläses..

Fostermamman har redan arbetat med 50-tal barn i ca 20-år så hon är van och hennes egna också med strömmen av söndriga barn som kommer till deras hem, men denna lilla flickan vänder upp och ner på nästan allt med sina demoner och minnen som fostermamman lyckas få ur henne bara genom att finnas där för henne..  Cathy som skrivit boken är fostermamman.. Hon har skrivit fler böcker i samma ämne och jag hoppas verkligen att de finns på Storytel. Så ni som inte hört/läst denna bok, gör det, visst är det inget för avslappning men denna värld finns där ute och ibland måste man få sig en käftsmäll i ”smågnället” som man (jag) ibland hamnar i som mamma 😉

Kram 20140505-145806.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s