Söndags trivialiteter #Blogg100


Okej, handen på hjärtat… Helgen blev inte alls som jag ville planerade….. Barnfri och all….

Fick en make over på bloggen i alla fall, lite byte förnöjer 😉

Jag skulle baka= Det blev inget av detta gjort. Anledning…. Svårt att baka utan bord i köket…. Och ren lathet, orkade bara inte börja med alla förberedelser…

Lite visdomsord ;)
Lite visdomsord 😉

Städa hela lägenheten= Nja, blev en rejäl röjning i hela vardagsrummet, och dammsugning av resten av golven… Ja, en toalett (sonens) blev renskurad, fattar inte hur man lyckas skita ner en toa på en vecka…?

Släktforskning= Inget alls, men det gjorde mig inget…

Fotografering= nepp, inget där heller

Vad gjorde jag…? Tvättade, diskade och ja städade de ställen som jag redan skrivit om ovanför. Sedan har jag lyssnat på en ljudbok som var (faktiskt) jättebra! Visst blev det lite eurovision också, fast på tyst medans ljudboken fick mina öron, trevligt att hon kom trea…

Så helgen har varit mysig, lugn och först och främst tyst, min typ av helg alltså 😉

Ser fram mot nästa vecka! Sonen ska uppträda på soaré på tisdag och jag vet hur mycket han sett fram i mot detta 🙂 Till läkaren för fotens skull, och sedan får vi inte glömma den stora dagen 16/5! Sonen blir 13-år, med kalas på lördagen..

Så baka något ska jag, det får bli på fredagen, då jag ändå redan är ledig… mys….

20140505-145806.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s