Varför hann jag inte svara..? #Blogg10 dag 70


När telefonen ringde igår så hann jag inte fram innan sonen tog tre långa kliv och svarade –Jag här, vem där..? Jag smålog lite vid hans sätt att svara eftersom han visste att det INTE ska ringa på telefonen efter 21, så klart ville han att personen borde veta att han inte var glad…besviken

Sedan föll hans mask, han mimade namnet på personen och började prata med henne. -Uhm hum hum, hans glada min var som bortblåst och sedan sa att han högt, -de kommer inte, hans underbara röst var klar men ögonen avslöjade ledsamheten, han ryckte på axlarna och fråga om de ändå kunde skicka ett kort, sedan om hon visst… om hans pappa skulle komma… hon visst inte.. han gav mig telefonen och gick och la sig bredvid mig. Och sucken var lång, tyst och tung när han vände sig om mot väggen…

Ingen från hans fars släkt skulle alltså komma insåg han och jag försökte muntra upp honom med alla andra som skulle ramla in nästa lördag.. som tur fick jag honom på bättre humör innan jag hörde hans andetag jämnas ut och han somnade…

Har ingen lust att skriva mer idag…

Kram 20140505-145806.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s