Ja men det kan ju inte hända spännande saker varje dag…ju…. #Blogg100


Vad har jag gjort idag…?uttråkad Vaknade då sonen var underbar och kom in med en kopp kaffe, tyvärr blev det inte mycket drucket då halsen inte mår så bra… Hjälpte honom att få i sig frukost, medicin och sedan valde jag ut lite kläder. Han brukar gärna inte byta annars, och nu när mamma är hemma så blir han tvungen. Med stora suckar stirrar han bara på mig och tar på sig det jag tar fram. Han kommer inte bli en klädgalen tonåring i alla fall 😉 Bra för min ekonomin…

När han sedan kom iväg med taxin så slocknade jag, vaknade vid 11 och släpade mig upp och tog en kort promenad till affären för att handla till middagen, sonen ville gärna ha favorit käk, men eftersom jag inte tycker om grillen så handlade jag hem saker hem och fick till slut ihop en hamburger talrik med pommes och räcksallad, och säkert mycket nyttigare också…imagesEGYUHLES

Vädret gör ju inte att man känner sig pigg att hitta på något, det är ju så mörkt då det regnar, men blommorna tycker ju om det så vem är jag att klaga.. I natt får jag sällskap i min stora säng av sonen, han brukar alltid sova i min säng på måndagar och torsdagen innan helgen som han åker iväg på läger. Mig gör det inget för i morgon efter 16 så är jag barnfri och som vanligt kommer jag att njuta av tystheten och …. Knappast! Jag har denna helgen att städa och få iordning av olika typer av bullar och småkakor som vi ska bjuda på nästa lördag…  Sonen blir ju tonåring på fredag, vi har lite av öppet hus för att alla inte ska komma samtidigt, så mellan 12-17 får sonen och jag le och vara trevliga… hehe nja det blir väl bara jag som håller folk sällskap, sonen kommer säkert att gömma sig i sitt rum under hela dagen. Men som sagt, en gång om året så får han verkligen träna på att vara social inget som jag anser kommer ge honom några men för resten av hans liv 😉

Ja, höll på att glömma, vi ska till dietist i morgon, sonen ska träffa någon för första gången, ska bli intressant, har tyvärr hört av andra att deras rekommendationer ofta är light produkter, och jag kan lova att sådan skit kommer inte in i mitt hem. Men nu ska jag inte gå händelserna i förväg utan i alla fall lyssna, jag kanske har fel med den vi träffar i morgon, vem vet…?

Kram på er 20140505-145806.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s