Levande död…. #Blogg100 dag 68


Min hjärna tog en paus igår, idag kan jag faktiskt räkna ut mindre matematiska problem, likt hur mycket kaffe till antal koppar 😉 visst febern är inte borta men jag tror att kroppen ändå hjälper en då det behövs… Idag har halsen blivit värre och just nu är det inte ens trevligt att dricka varma saker, allt känns som små gruskorn av glas 😦

När sonen kom hem igår var han inte glad över att se mig hemma innan honom, han vill ju inte att jag ska klaga på honom om han skulle spela direkt… Jag tittade stint på honom med mina febertrötta ögon och väste med nyvaken rös; -Två frågor har jag… Hur gick det i skolan, och vad vill du ha till middag.. Jag märkte på honom att han visste att dessa två frågor kanske skulle räcka ochontihalsen sedan kunde han göra det som han redan planerat på vägen hem… -Bra, vi hade nationella prov, middag kan jag handla så du kan vila… Han fick plus i kanten och jag släpade mig i säng och slocknade igen… Jo han var inne ett par gånger, tror han förstod att mamma faktiskt är sjuk….

Dessa gånger ser jag en kille som är fullständigt i kontroll över sig själv, dessa gånger då jag är riktigt borta kan min son vara väldigt lugn i sitt sätt att vara, han kan till och med vara hjälpsam utan att jag ber honom..

När han senare gick och handlade så köpte han cola (något som jag verkligen tycker om då jag är sjuk) den ungen vet hur en slipsten ska dras, jag älskar verkligen den sidan av honom…

Natten har vart tung, jag har en tråkig mardröm som förföljt mig sedan jag var liten, och alltid då jag har hög feber. Jag tänker inte berätta om den, men känslan är alltid total skräck och att inte ha kontroll, det finns egentligen ingen handling och sakerna ändras med åren men känslan som sitter i då jag vaknar är detsamma.. Jo en sak kan jag berätta för den återkommer, det är att allt är jättestort runtomkring mig. I mitt huvud vet jag att det är fel, men kan inget göra så jag sätter mig i ett hörn och blundar… Ni som kan drömtydning kanske har en aning om vad det betyder…?

Smått intressant att jag missade att det var uttagning till eurovison igår 😀 men tv:n var ju heller inte på mer än i bakgrunden av mitt sovande, ja! Jag tror om jag räknar rätt att jag sov i nästan 10 timmar i omgångar.. Lunchen jag tog med till jobbet hade jag på något vis fått i mig innan sonen kommit hem, så ätit har jag i alla fall innan jag åt det sonen handlat..  Men i morse fick jag reda på att Sanna gått vidare i alla, det var väll trevligt…

Nej nu orkar jag inte klaga mer… Har i alla fall tagit beslut att bli hemma resten av veckan eftersom jag faktiskt vill bli frisk fullt ut.. Ekonomin kommer inte bli trevlig nästa månad, hmm

 

Hoppas ni där ute mår lite bättre än mig? 20140505-145806.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s