Dag 66 #Blogg100


Nedräkning…. 34 dagar kvar på utmaningen. Blogg 100 är snart slut. Kanske inser jag att jag vill fortsätta kanske inte, vet inte hur jag ska göra… För nu denna omgång har jag haft svårt att finna den där svunget i skrivandet. Jag har inte direkt ledsnat men på något vis tröttnat. Kan ju vara för att 100 inlägg under 100 dagar blir lite för mycket. I alla fall om man inte under den andra tiden (på året) skriver lika många. Jag brukar ofta hålla mig till ett eller två inlägg i veckan. Förra året var jag annorlunda i känslan, kanske behövde jag skriva mer just då. Vem vet..?

Idag har jag suttit hela dagen med annat arbete än vanligt. Sliter verkligen på knoppen att vara social en hel dag, men en intressant dag som gett mig en massa nya synvinklar 😉
Kram på er

20140505-145806.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s