Dag 64 #Blogg100


Lördagen som känns som en söndag 😀 Kan ha och göra med den extra dagen lediga dagen denna veckan. Det har gjort att man slappnat av totalt, fick mig en liten promenad för att hämta ett paket på posten som en kär vän sänt mig. (I den var det Satin Hands av Mary Kay)
Sonen har också varit lugn denna ledigheten, förutom en massa prat om olika saker han vill ha som present om 13 dagar.

20140503-181629.jpg Nu är det Microsoft poäng som han vill ha. Fråga mig inte vad det är i detalj men något för köp i online spelen har jag ändå fattat 😉 Nej jag har ingen koll på allt han gör. Men dörren står öppen till hans förtret och mina tillsägelser hyschas då jag tycker att orden ibland blir lite för grova för mig, då ska ju tilläggas att 11-år till sjöss inte gör mig mindre chockad av hans ord. 😦

Själv har jag tvättat en massa tvätt, till och med provat att beställa från nätet (för kalaset den 17) får se hur det går 😉 Min kära (idiotiska) fot är dessvärre inte bättre utan sämre just nu. Kan ha och göra med mina promenader till källaren i morse + promenaden ner till prinsgatan.
Sonen har bönat att få sova i min säng i natt för det är alltid kallt i mitt sovrum, konstigt inte mer än hans..? Men snäll mamma som jag är denna lördag så låter jag honom stanna kvar efter gladiatorerna. ❤️❤️
Hoppas ni haft en trevlig lördag?!
Kram

20140503-183215.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s