Snabb vecka


20140430-150125.jpg

Nu börjar min helg 🙂 tyvärr ser inte vädret lika trevligt ut men, men vad gör det 🙂
Har knappt haft ork till något då jag kommit hem, foten är inte alls bra men jag har fortfarande inte fått en tid hos läkaren. Men veckan gav mig ett litet leende på mina läppar, då jag visste att den inte skulle bli så lång.

Idag hann jag till och med iväg till mammografin, så nu har jag fått kollat de två hängande sakerna oxå för två år framåt. Visst sköterskan hade ett påpekande om att det högra visst inte såg ut som den borde, men jag sa lugnt att de alltid sett ut så från mitt håll (ovanför) (Brukar ju inte spegla mig så ofta) Hon godtog det och vips efter fem minuter var allt färdigt. Fattar inte varför så många klagar på att det gör ont och är jobbigt….? Det är bara att hänga med och stå still ju 😉

I morgon blir det ut på stan o titta på demonstrationerna.
Kram

20140430-150112.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s