Måndags blues


Nja en sådan där dag…

Eftersom jag skrev gårdagens inlägg natten till söndagen så kan jag berätta lite om dagen som kom i alla fall 😉

Efter en mys frukost med min underbara son, så blev det lite slappa innan vi drog iväg på ”skönhetsboomerang” som barn till ensamma mammor hade anordnat till oss i sina lokaler i Kville…

 

Det är verkligen dessa dagar man ser hur många av oss inte alltid har såå mycket pengar, för många som kom med mig inräknat fick sitt hår klippt.sax Många barn fick det också klippt, bara en sådan sak som att klippa sig kan ta så mycket av kassan att man inte gör det för andra utgifter..

Blir lite ledsen av sådant. Efter klippningen (tyvärr fick jag inte sonen på en stol, han hade verkligen behövt ett rejält klipp) massageså gick jag och tittade lite runt på de olika stationerna. Där fanns del make-up bord, som jag inte var intresserad av och en som hette silkes händer, där tog jag och slog mig ner men det var inget som jag tyckte gav något. Där handlade (kände jag) att sälja produkter… Så jag gjorde snällt allt kvinnan bad mig och gick snabbt vidare…

Massage hade jag hört att de hade och lyckades klämma mig in där, men eftersom jag inte tycker om att bli masserad sittandes och i sådant kort tid, gav det mig inte så mycket, men det var lite skönt, man får prova på 😉  Sonen satte tog också där en stund efter att han gjort en tvål med de andra barnen.

Sedan var det slut tyckte han och vi sa adjö… och fick en trevlig överraskning, en rejäl påse med en massa roliga produkter i.. sådant som alltid är roliga att få, visst var det en del provflaskor, men ibland är det lite extra lyx att få lukta något annat än det vanliga…

hälsporreDagen idag har vart sådär.. jag har haft stora problem med foten hela dagen, riktigt rejäla faktiskt, smärtan har gått från att vara lite mer än vanligt till smärta där jag nästan kippat efter andan, inte så roligt då man måste gå en del då man städar 😦

Undra när jag ska få den där vilan som man visst ska ge foten då den gör som mest ont, sjukskriva sig för det vill jag inte! Men samtidigt märker jag att humöret växlar från mitt vanliga jag till ett monster på en handvändning. Saker som inte brukar få mig på dåligt humör får mig att rent ut sagt explodera i en massa franska stavelser som inte alltid passar sig i en skolmiljö, så att säga…

Men jag överlevde någorlunda och nu är jag hemma, kryckan är i en armslängd ifrån för jag skulle bli impad om jag kommer upp och iväg någonstans utan den denna kväll…

 

Nej nu får det vara allt denna gång, hur har din måndag vart?20140426-140505.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Måndags blues

  1. Jag och mannen har äntligen fraktat bort det gamla köket från trädgården på framsidan huset. Vi kommer att ha så mycket träningsvärk i morn, men det var det värt! Nu kan vi återta uteplatsen där och slippa skämmas när ”alla” går förbi på sina promenader.
    Stekte strömming till middag. Ungefär så var min måndag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s