Ny favorit app


Har en ny favorit app Storytel

Vilken konstig känsla det är att lyssna på en bok istället för att läsa dem…untitled bok Nu är det så att jag lyssnar av böcker som jag redan läst, mest för att se om jag på något vis missat något. Har ju dyslexi och kan ofta även om jag älskar att läsa nästa sträckläsa till den punkten att jag missar flera sidor eftersom jag nästan slutar att tänka, kanske för att jag ofta har problem att orka hålla intresset av en bok. Tråkigt nog inser jag nu att jag missat en massa nu när jag hör böckerna.

En sak är lik mitt sätt att lyssna och läsa, har svårt att sluta och strecklyssna nu istället 😉 Hur är det för er, kan ni med lättheten sluta med en bok för att gå och lägga er…? Eller bara göra något annat.

Idag tog jag ett beslut 🙂 Ett beslut som kanske kan ge mig lite mer tid….. Återkommer med detta om jag får igenom det 😉

Kram på er där ute 20140422-171124.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s