En snabb… Dag 53 #Blogg100


20140422-171103.jpg

Dagen på jobbet gick snabbt! Så underbart fort att jag till och med blev färdig i förtid. Jag hade så lite att göra att hon som brukar hjälpa mig efter bamba städningen inte behövde hjälpa mig. Hon fick gå till sin byggnad och städa själv i stället 🙂 Hon var tacksam eftersom det ”glömts” fixas vikarie under hela hennes påskledigheten 😦
Sonen var inte alls på humör då jag kom hem och klagade på huvudvärk och trötthet, märker att han just nu inte alla sugen på att komma tillbaka till skolan… Jag försökte tala med honom och totalt vägra tro på honom och sa till honom att kanske fundera på varför han kände som han kände.. Var det verkligen så att han bara kände sig sjuk eller var han sjuk på riktigt. Han tog tillbaka lite av sjukan, kom senare tillbaka medan jag värmde middag med en termometer i munnen för nog kunde han bevisa med den att han faktiskt var det, men med termometerns hjälp fick jag visat för honom att det nog inte var kroppsligt utan mer i hans hjärna sjukan satt. Han hade lite över 37….
Nu har han ätit middag, och kunde tyket svara tillbaka då jag ställde frågor… Nog är min snart underbara tonåring INTE sjuk 😉
Min dag har vart ganska bra, foten värker som f*n och ryggen är slut men men.. va e en bal på slottet 😉

20140422-171124.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s