#Blogg100, dag 51


Ibland känns det som om jag har ett tråkigt liv, eftersom jag ofta har dagar som faktiskt inget spännande händer på 😉

I morse var det väckning av sonen redan klockan 05,30, men efter att han såg mina snälla mördande 20120419-223402.jpgblickar så backade han snabbt bort från min säng med plattan hårt mot kroppen. Nej jag ville inte bli väkt så tidigt, som tur tog han det som en ”man” och kom faktiskt in två timmar senare med en härlig kopp kaffe som jag tacksamt tar i mot med ett vaket leende 😉

Sedan blev det en fortsatt lysning av boken som jag laddat ner med Storytel och ett berg med disk som snällt väntat på mig hela natten i köket…

Både min mor och far kom senare över på en lätt lunch efter 12-tiden, jag lyckades innan det städa undan det värsta dammet och bortplockning av kläderna som alltid lyckas hamna på golvet i mitt sovrum.. Måste ju ändå även i 40-års ålder försöka få det att se fint ut då de kommer. Tror aldrig att man aldrig växer ur detta hur gammal man än blir..

Sonen fick en påskpeng i stället för godis (något som jag tycker är bättre) han hade lite redan hemma..

Mitt huvud har sprängt hela dagen, så det var verkligen små jobbigt att försöka hålla ett samtal med en ren orkester av trummor bankandes innanför tinningarna, men det gick..

Hoppas ni haft en mer intressantare dag än jag 😉

20140419-184422.jpgKram på er

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s