Det stämmer..!


Hur sjuk kan det manliga släktet bli då förkylning och feber tar över deras kropp..? Dödssjuka..!
Min son har ju aldrig haft en manlig förebild så han har ju inte lärt sig detta från en sådan 😉 så nu är det bevisat… DET LIGGER I DERAS DNA! Så måste det vara..!
Sonen blev förkyld för två dagar sedan, jag drog ju iväg till jobbet igår och möttes då jag kom hem av en ”urvriden sur disktrasa” alltså en ynklig 170-Cm kille som snörvlade med febertermometern i handen. -Jag har feber och ont i halsen. Han tittade på mig med den där ”stackars mig” blicken och försökte få mig att tycka synd om honom.
Jag har som tur snart 13-år erfarenhet med den killen, försökte bara se blankt ut på honom och tog termometern från honom och tittade på siffrorna. Just då hade han 37,8 grader och jag fick hålla mig för skratt. Så jag tog av mig kläderna för att samla mig och tog tag i min dödssjuka son i handen, försökte lugnt förklara för honom att det endast var temp och berodde säkert på förkylningen som fanns i hans kropp.

20140416-151608.jpg
Han blev så klart mer förkyld under dagen som gick och jag bestämde mig efter nästa feberkoll att bli hemma med honom. Så, såklart fick jag under natten besök av en väldigt lite kille som avskyr att vara förkyld eftersom han alltid haft svårt att somna om han var tvungen att andas med munnen. Så snabbt fram med vicksburken och insmörjd kille bredvid mig snarkande till slut fick jag lite tid för mig själv.

20140416-152005.jpg Och så klart gör jag (säkert) ett klassiskt misstag och lyckas peta in fingret för att ta ut en lins innan jag inser att jag missat tvätta händerna. Vet ni hur mycket vickskräm svider..? Det vet jag nu 😦
Ja ja, smart blir man visst inte med åren. 😉
Så idag har jag vart hemma med min son och tyvärr blir det en dag till i morgon 😦 solen har jag fått njuta av lite då jag var tvungen att dra iväg och handla toapapper.
Så hur har er dag varit…?

20140416-152658.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Det stämmer..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s