MÅNDAG!!!! dag 45 på #Blogg100


20140414-160746.jpg

I morse var det väl inte så att jag hoppa upp ur sängen…. Visst det är sportlov och inte så många barn på skolan, men det är det där med all extra städning som jag alltid första dagen har svårt att få igång. När jag sedan efter lunchen fått i mig lite mat så infann sig snabbt en massa idéer, på en massa områden jag kommer åt. Jag hade egentligen redan en liten plan som snabbt försvann då fritids ville ha rummen som jag tänkte börja med… Något som kanske inte fick mig på bättre humör att börja om så att säga.imagesm

Men med solen som kom fram efter regnet (bokstavligen) så blev dagen lättare för varje timma som närmade sig slutet där för dagen.

Njuter fortfarande av min barnfria helg då avlösaren kom tidigare och jag kunde slappna av på jobbet och veta att sonen under lovet i alla fall kom ut en dag, det gör mycket att veta att sonen inte bara sitter framför datorn eller tv-spelet hela dagen.. Fritids vägrar han gå på, de har för de äldre killarna separat så om jag kände att sonen inte klarade av att vara hemma själv under loven skulle han få vara där om dagarna..

Vad mer har hänt…? Ja lite trevligt var det att få lite choklad då jag kom till jobbet, aldrig fel 😉

Annars inte så mycket mer, planerar sonens 13 år födelsedag, blir ju knappast stort eftersom ekonomin ser ut som den gör, sonen vill i alla fall inte fira med andra barn, så det blir vuxna som kommer, få se om jag lyckas få långväga gäster denna gången 😉

Kram på er 20140411-150629.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s