Lördags social :)


Idag var jag social! Impad själv av att jag kom iväg, är inte alltid så förtjust i stora sammanhang men lyckades att sitta ner i ca två timmar och umgås… ja, jag lär ju slockna nu om någon timma av att jag stressat upp mig så och så klart börjat att slappna av. Sonen ringde sent igår och skröt om att han doppat tårna i havet, det är en skön känsla som sprider sig de tillfällen då han lyckas ta sig ut skalet och våga göra de där sakerna som han annars aldrig vill. Så stolt som en tupp fick jag äntligen en bild av hela händelsen.20140412-194853.jpg

Det blev en tur till Frölunda för att möta upp med syrran och hennes man, innan de kom hamnade jag i något som kan kallas masshysteri, småtjejer som skrek högt varje gång det kom ut en kille i kallsonger… det var modevisning på torget! Först trodde jag att det var någon kändis men icke sa nicke, en modevisning kunde få dem att gå upp i falsett. De skrek i ca en halvtimma och jag fick fly till andra dealar av torget, eftersom jag var rädd att min tinnitus skulle bli värre av decibelnivån… som tur kom de och vi åkte vidare till Kungsbacka för hennes sons födelsedag. Det är sjukt hur snabbt tiden går, killen fylde 26 denna gången..

Grattis söta du i alla fall

Eftersom jag kom upp sent (för att vara jag) vid klockan nio, så kändes det som halva dagen redan gått, om man tänker på mina vardagar så har jag ju redan vid den tiden vart uppe i över fyra timmar.

Sonen är ju på läger så fick jag då pallra mig upp för att göra kaffe själv och till och med lyckas att få i mig lite frukost. Är inte så värst hungrig idag… undra varför, fick en liten frågande blick av syrran idag på födelsedagsfesten då hon såg min tallrik, men jag klarade inte få i mig så mycket… Jag tror det är så att eftersom jag på vardagarna rör på mig tredubbelt så mycket så äter man därefter, det är som kroppen inte är intresserad av att få i sig något överflöd…

Nej! Nu blir det mys i sängen med någon film, regnet öser utanför så jag har inga problem att tvätta av mig sminket, ta ur linserna och bara vara denna sista natt barn fri.

Hur har er lördag varit?20140411-150629.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s