60 dagar kvar đŸ˜„


20140409-162135.jpg

Jag avskyr att försova mig, gĂ€ller sĂ€kert alla mĂ€nniskor… Men det Ă€r inte bara det med att allt förskjuts utan mer pĂ„ att jag fĂ„r sĂ„ dĂ„ligt samvete för att jag ”Ajabaja gjorde fel”.
Sitter ju i efter Ă„ren till sjöss men ocksĂ„ efter Ă„ren med teatern. DĂ€r kvittar det vilken tid man ska vara dĂ€r! Du ska ju vara dĂ€r minst en timma för förberedelserna. Nu tyckte jag om den tiden eftersom det var mitt val, nĂ„got som bara jag valde att göra. Även om olyckskorparna flög runt omkring mig. Jag minns den tiden med total lycka 😀
Mina favoritpjÀser:
Momo – eller kampen om tiden
Tartuffe
Idag kom mina linser 🙂
Idag Ă€r en bra dag 😀
Kram

20140409-162152.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s