Mest en massa tjat eller något….. Dag 35, #Blogg100


Jag älskar sol och värme, men på något vis så har den kört förbi mig… Denna vecka har vi haft en massa sol och en del värme då man funnit lä så att säga. För jag har sett något intressant och talande.

Varje dag vid halv fyra då jag kommer hem så inser jag att det finns två typer som sitter på bussen. De med en massa kläder som jag räknas in i, och sedan de som nästan är sommarklädda. Varför det är så kanske bara kan spekuleras men jag tror att det är.. För att de som är klädda för vinter faktiskt går ut den tiden på dygnet, alltså vi som är uppe innan tuppen, det har ju vart vid nollpunkten på termomentern och då man står vid hållplatsen vid halv sex så är det sista man vill …frysa… Sedan kommer solen och värmer på under dagen och vi ser ut som nytillkomna eskimåer bredvid alla de som gick upp efter att solen vräkt in lite värme… Vad tror du.?

rakningDet sämsta för ensamstående kvinnor utan partners (både fasta och lösa) är att, håll i dig, vi måste börja raka benen. Ett tråkigt arbete som till slut måste göras eftersom jag själv tycker att det ser snyggare ut utan en päls vid kjolkanten. På något vis så ser det trevligare ut, och solen kommer faktiskt åt huden och min kropp kan ta i mot alla dessa D-vitaminer;) Sedan är det inte krav för mina vänner att göra det, de flesta jag känner har ändå en man vid sin sida, så om de bestämt att inte raka benen har det totalt missats av mig, har insett att jag faktiskt inte lägger märke till sådana detaljer alls nu för tiden. Börjar kanske inse att det är inte burret som lockar utan faktiskt människan… Eller vad tror du..?

Veckan har i alla fall vart trött på många vis, jag har haft en massa flashbacks, till och med tagit ut mina surt fördärvade komptimmar för att ta mig hem tidigare. Så klart visste chefen om det, för som duktig anställd ringde jag honom på en gång.. Det har vart extra stimmigt på skolan, kanske har det vart en massa hormoner och sol i symbios men jag har inte orkat ta in alla måsten på hur en duktig anställd ska vara så jag har skyndsamt försökt ducka så mycket jag kunnat…

Förutom idag då jag blev ställd över några tonåringar som skrek efter tjejerna på en extra vulgärt vist, tonen har på något sätt blivit för rå! Så jag ställde en kille mot väggen (inte bildligt) och frågade om hans mamma också var det han kallade tjejen. Han gick i försvarställning och jag motsa honom med att fråga direkt, är din mamma en kvinna eller tjej? Kvinna, svarade han, då ställde jag frågan om kvinna och tjej var samma sak, och fick till svar att han syster var tjej.

Eftersom du säkert förstår vart jag är på väg, så frågade jag honom om det var en tjej eller kvinna han sagt ordet till precis förut, tjej, så klart, så sista frågan var…. Så din syster är alltså detsamma??? Aha lyste i hans ögon och hans vänner drog iväg honom snabbt innan han tappade totalt ansiktet framför städerskan som skulle städa bamba 😉

Min vecka och min dag, hur har din vart?

Kram på er därute 20140403-163938.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s