Arbetsplatsombuds dag


Blev en liten sovmorgon i morse, skulle vara på hotell kusten kl 08 20140331-172054.jpgtrodde jag så, jag fick i mig lite gröt efter att blivit väkt av en sur son som trodde att han skulle få vara för sig själv med -Mamma varför är du hemma för..!? Alltid lika trevligt med en sådan glad kille…. Hmm… Sonen fick såklart också lite mannagrynsgröt och insåg väl att det fanns några fördelar med en mamma som är hemma innan skolan börjar.
Något som jag faktiskt saknar 😦
I alla fall, tog på mig promenadskor och började traska iväg mot Majorna, ville så klart inte kollektiv då jag visste att jag skulle få sitta hela dagen.

 

Eftersom vädrets makter fortfarande är snälla så ville jag knappast missa tillfället till en skön promenad, missade ju den igår 😉 blev ett litet fototillfälle på vägen.
Dagen i till ära var det löner och riskanalyser som vi arbetade med, och lunchen var bara grädden på moset. Som vanligt gick dagen snabbt och jag tog vagnen några hållplatser innan jag gick in och handlade för att ta en sista promenad hem.
20140331-172727.jpg
Hoppas ni haft en bra dag
Kram
20140331-172846.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s