Bra start … men…. #Blogg100 Dag 28


20140328-162250.jpg

Jodå, vädret har vart makalöst och jag vaknade innan väckarklockan. Allt började fint 🙂
Efter morgonens arbete blev det möte så det fortsatte fint. Sedan blev dagen kanske inte lika bra, mycket ljug från arbetskollegor. Helt sjukt! Något som chefen under en skyddsrond tar beslut om, förstör giriga andra. Så förbannad, vem får ta skiten.. Jo jag 😦 Nu behövs det mer än så för att jag ska ta åt mig 😉 Så jag svarade så klart jag kunde och la på. Inga problem mer än att det tog mig ca en timma att borsta av mig det 😉

Sedan vart det en spiral neråt då jag till slut inser att skolan har endast en lokalvårdare efter kvart över två. Och då ska tilläggas att jag slutar inte sist. Andra bestämde att ta tidig helg, jag tog extra vid entréerna och gick hem klockan tre.
Nu är det helg och jag släpper dåliga tankar nu 😉
Hur var er dag..?
Kram

20140328-162234.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s