Tillbaka på jobbet Dag 26 av #blogg100


BildEfter gårdagens inlägg så gick nog luften ur mig, ni som tog åt er, skyll er själva, ni som jag inte menade er har jag talat med 😉

Hur ofta blir det så för er? Att glaset rinner över..? Inte så ofta för mig, men då det gör det så får nog de närmaste ta en rejäl smäll 😉

Talade med en vän igår som faktiskt fyller år i dag, en vän som jag haft en intressant vänskap med, vi träffades ombord på en av alla båtar jag arbetat på, och hon var en av dem som faktiskt fanns där länge i våra liv, men eftersom jag slutade till sjöss ett år efter henne så hade vi redan påbörjat andra liv, men på något vis lyckades hålla kontakten.

Vi uppdaterade varandra om olika saker som hänt i våra liv, och för mig så har hon varit en av de få vänner som jag än i dag kan lita på, även om vi inte har den kontakten som vi hade då vi var smått galna ombord på den blå svanen..

Grattis kära vän på din födelsedag 🙂

Eftersom gårdagen inlägg kom in tidigt kl 06 igår så får väll detta inlägg handla om vad som händeBild om gårdagen, hamnar liksom i efterkälke, men vad gör det…

Första dagen efter nästan en hel vecka hemma tog musten ur mig, men eftersom jag hade hjälp så fick jag en massa gjort, för inte låg jag på latsidan och gjorde det som jag alltid skulle gjort på en tisdag 😉 Så det som jag ansåg inte hade blivit gjort blev därför gjort på en enda dag, stackarn som fick jobba med mig. Som vanligt så var det små saker som inte hade funkat under min ofrivilliga ledighet, mattan som jag sänt på tvätt kom aldrig tillbaka, och delar till min nya vagn, hade fortfarande inte kommit nu alltså var det över en vecka försenat.. Smågrinig med mobilen i högsta hugget fick jag gjort detta med medan jag skurade som en galning. Jag måste börja ge mig med att försöka ta igen sådant som borde klaras av utan mig på mitt arbete! FAN, jag är bara en städerska ju!!! 😉

Knappast… Jag städar mellan andra arbeten, beställningar, hjälpa nya på jobbet, fackligt och skyddsombuds arbeten. 8-h timmar varje dag, ska jag städa och där i mellan ska jag på något vis få gjort dessa andra saker. Hmm, har jag mig själv att skylla om jag inte orkar med allt jag tar till mig i arbetsväg, eller är detta något jag måste göra för att orka ta mig till jobbet en dag till… Vad får mig egentligen att gå till jobbet?

Ska tänka på det, kanske kommer det ett svar, kanske inte.. Vad får dig att gå till ditt arbete varje dag?

Kram på er Bild

Annonser

En reaktion till “Tillbaka på jobbet Dag 26 av #blogg100

  1. Idag är det inget som får mig att gå till jobbet, jag är sjukskriven sedan 09… Förut var det jobbarkompisar i synnerhet och pengar av nödvändighet:-) Skönt att du mår lite bättre idag, vissa dagar är verkligen helt fel och dumma! Glaset rinner över och jag tror det bara är bra. Jag sparade massa ilska inom mig i flera år och till slut blev det krasch rakt in i väggen pga det och en massa annat elände.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s