Dag 24 #Blogg100


20140324-154513.jpg

I morgon ska jag tillbaka till jobbet 🙂 och jag är överlycklig över att äntligen få träffa vuxna igen. Inte för att sonen min är tråkigt sällskap men lite mer variation 😉
Sonen har verkligen börjat bli sig själv, eftersom han inte kunnat äta medicin under magsjukan och direkt efter det så har han nu idag tagit medicin i två dagar. Jag har aldrig förstått det där som står i FASS att det tar någon timma innan medicin verkar… Det tar alltid ett par eller upp till fyra dagar innan han är i fas igen. Det som märks för sonen är hans hyper som inte mattas av och total brist på hunger under ca 10-timmar.
Nu gör det inte mig något för jag ger honom lugn och ro, med lite valmöjligheter, men visst blev jag idag trött på hans viftande och konstanta upprepande av olika ”roliga” saker (som han tyckte) jag fick mig nästan ett bryt under bussresan men räknade sakta och påpekade lugnt att alla på bussen kanske inte tyckte att det var lika roligt. Sonen tittade spjuveraktigt på mig, men lyckades förstå vad jag menade. Skönt, för låt mig berätta, att hamnar min son i hyperläge så är det inte mycket som går in, han kan med sina ögon nästan skrika efter hjälp men kroppen och munnen liksom inte följer med.
Han är inte elak och gör aldrig någon illa, får han sina hyper ”attacker” så är han med mig eller andra vuxna som han litar på om de ens kommer. Som jag ofta undrat så ser jag hans Npf mer adhd utan hyper, det är mer hans Asperger som ger honom hyper så att säga.
Jag kan förstå andra människor som inte lever i diagnoslandet, hur svårt det är att förstå, men kära ni som inte förstår. -Ni kan inte få min sons Npf att försvinna med ert stirrande.

Trött blir man.

För att få ut sonen idag så fick han följa med på (mina) ärenden, en liten tur till distriktssköterskan för att ta spruta Depo-Medrol och så fick jag beställt inkontinens blöjor (japp jag kissar på mig) tur att detta räknas som hjälpmedel, för jag hade aldrig haft råd med dessa annars.
Sonen har haft en lugn första dag med ordentligt att äta samt dricka. Han kommer att orka skolan i morgon 🙂
Hoppas ni haft en trevlig och produktiv dag ❤️ Kram

20140324-154455.jpg

Annonser

5 reaktioner till “Dag 24 #Blogg100

  1. På något sätt hör jag ditt djupa andetag och inser hur långt du har kommit att vara här och nu. Istället för att fundera på om din medresenärer på bussen irriterar på din solstråle, tänk på att du har ett hav av tålamod, förståelse för olikheter och ett hjärta av guld. Lycka till i fortsättningen

    Gilla

  2. Skönt att ni är friska nu! Min man jobbar med autistiska som dessutom är utåtagerande och beteendestörda (typ måste dricka allt ) så jag beundrar dig verkligen ska du veta! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s