Lugn Lördag #Blogg100 dag 22


20140322-090300.jpg

Måste göra ett lite reklam för min underbara systeryster hemsida, till alla er som tycker om hundar eller ni som tycker det är intressant med (hund) utställningar eller bara tycker om söta hundar 🙂 .. Hennes kennel heter IL PERICOLOS , ni kan följa länken på texten eller bilden till sidan 🙂

//Idag har vi 7 st shih-tzuer boende hemma, Ella 9 år, Gucci 6 år, Tina 3 år, Ingrid 3 år,  två finska importer Sussu 8 år , Nora 5 år och en tös från England Vanilla !
Och en pojk =) HARRY, heter han till vardags men i stamtavlan : Il Pericolos Hazy Eyes//

Min lilla dagbok idag

Dagen igår var extra lång, sonen fick äntligen ett kort av sin far, smått försenad då adressen och efternamnet var fel, så det fanns en massa olika klisterlappar på den innan den hittade till oss. Tråkigt då man tycker att det är trevligt att inte skriva efternamnet ordentligt eller postadressen för att man som vuxen måste på något vis försöka bestämma hur det ska vara… Smått grinig, men nu har jag sagt mitt och borstar av mig det, hoppas så klart att han skriver RÄTT nästa gång…

Sonen hade verkligen en lång dag igår, efter att vaknat så blev det många turer till toaletten, och efter 16 så fick han efter tre timmars paus äntligen ta lite blåbärssoppa, som tyvärr kom upp efter ca 20-minuter 😦  Han var ledsen så klart, för han ville ju inte ha ont… Någon timma senare kom febern, men nu vägrade han att dricka också, det kunde ju göra att magen gjorde ont… Inte helt oväntad inställning av någon som kräkts hela dagen…

Han ville så klart sova i mammas säng och jag lät ju så klart honom komma, så halva natten låg jag bredvid en kamin tills jag slocknade av trötthet, jag tycker inte om att ha det varmt i sängen…

lugn lördagI morse vaknade en lite piggare kille som faktiskt gjorde kaffe till mamma och från mig fick han lite blåbärssoppa och en skorpa, som han efter en halvtimma behöll och han fick pyttelite till, nu har det gått en timma men han vägrar att dricka något 😦 Det här med smärtan skrämde slag på honom, och febern hjälpte honom inte heller… Idag ska jag fixa lite fisk och ris med kokta grönsaker.. Får långsamt introducera mat till hans tomma mage, blir svårare med dricka, för helst vill han ha mjölk men det vill jag gärna ha en lite längre paus med i alla fall under dagen, som tur finns det annat att dricka än vatten och mjölk, ska bara få i honom.. För igår blev det bara ca en halv lite vätska som inte behölls inne värst länge.

Har som sagt en ganska trött kille som ligger i soffan i tv-rummet, men vi försöker kämpa på. Medicin blir det inget idag heller, vi får pausa en dag till med den, och hoppas att det är helt bra under dagen och han börjar äta igen.

Har kunnat slappna av då chefen sände ett mail om att det fanns en extra på jobbet på måndag om det skulle bli en dag till hemma, skönt då känner jag att jag inte har för bråttom med tankarna i huvudet, att stressa upp mig hjälper inte mig eller sonen just nu. Det är verkligen lätt att känna sig extra ensam då man har en kille som kan bli sjuk ofta, stressen av att bli borta från jobbet är något som jag aldrig kommer ifrån. För jag vill ju kunna fixa livspusslet på något vis så att alla parter är nöjda… Ja, ni behöver inte ge mig några pekpinnar om att det är dumt att tänka så, jag vet att det är fel att tänka så, men i min hjärna finns alla typer av hjärnspöken som inte borde finnas där…

Nu medan sonen ligger och tittar på Pewdiepie  på YouTube, så får jag ordning på tvätten och sedan blir det en liten tur till fiskbilen för färsk fisk till lunch och middag, får nog städa bort lite damm då jag ändå har lite extra energi..

Hur blir er Lördag?

Kram 20140319-072754.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s