Frustrerad


imagesPFFKW4K6Har du någon gång känt att du springer efter något utan att få tag i det..? Det är just den där känslan jag har just nu, som om jag vill att något händer men kan inte riktigt ta tag i det. Vad det är har jag ingen aning om utan det är mer känslan att något som borde vara inte är… Och där någonstans i all den där röra sitter jag nästan fast i gyttjan och kan inte komma fram fort nog.  Ganska frustrerande

Idag var i alla fall en bättre dag, träffade inga människor som kunde reta upp mig, höll diskret avstånd 😉 Börjar att känna mig själv, det är ju inte så att jag kan gå hem med jobbet och fortsätta… Nej det blir till att stanna kvar där jag är och försöka göra det bästa av situationen … eller hur…?

Igår då jag och sonen tittat på halva ”okända” så valde vi i stället att lägga huvudena på kuddarna och släcka, ingen av oss var på något vis intresserade av att titta färdigt på avsnittet som de visade på sjuan. Kan vara så att sonen som images193FFIROjag var lite extra trött (han höll ju oss vakna natten innan)

Han har också vart på mig varje dag då jag kommer hem och frågande tittat på posten, visste väl att karln skulle ge honom för många förhoppningar, nu skiter han i att sända fler brev… Vad är det med män och löften..? Jag är i alla fall inte så glad, då sonen hoppas på för mycket.. Det blir som vanligt jag som måste pussla ihop bitarna som vanligt, och nu när sonen är i en ganska känslig ålder så gör det ju det hela mer känsligt… Hur många sätt kan ett barns hjärta krossas av en förälder?

Nej det var lite om mina tankar för dagen, hur var din?

Kram

20140317-151811.jpg

Annonser

En reaktion till “Frustrerad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s