Måndags gnäll


20140317-151759.jpg

Nu har det blåst en massa i flera dagar, inget som man på västkusten egentligen bryr sig så mycket om för här tycks det storma på i omgångar utan att varningar läggs ut stup i kvarten. Jag brukar hålla koll på sopbehållarna på gården, rasar de=då blåser det rejält, rasar de inte=lite vind som förstör morgonens iordning gjorda frissa 😉
Hur håller du själv koll på vädrets makter..? Litar du på prognoserna..?

Sonen har sista NP-proven i engelskan denna veckan+ en no läxförhör som han inte orkade ta tag i förra. En liten tur till habiliteringen blir det oxå för oss båda, han ska träffa sjuksköterskan.

Jag saknar att känna att det är trevligt att gå till jobbet på morgnarna nu för tiden. Det är först och främst foten som spökar, att ha konstant ont tär en del på humöret och idag på jobbet höll jag en massa avstånd från alla som jag visste kunde få den att ”välta”. Så mycket för mig själv blev det. Det hjälpte så klart inte att morgonrutinen ruckades då jag o arbetskollegan inte fick sitta lugnt och stilla på våra platser och äta. Men det är ju bara världsliga problem 😉 Försökte borsta av mig det och ta mig igenom resten av dagen.

Nu när jag kommer hem så är det avlösning och jag kan lugnt fixa middag och mysa i min säng.
Lite hackigt inlägg…
Hur har er måndag vart..? Kram

20140317-151811.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Måndags gnäll

  1. Måndagar är tråkiga, så är det bara. Oavsett om man går till jobbet eller ej. Jag har läst en bok och lyssnat på musik. Hållit mig inomhus med andra ord. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s