Lördagsmys med utmaningsstart ❤️ #Blogg100


untitledFinns det något skönare, då man vaknar stressad och inser efter en millisekund att man är ledig..? Min morgon började idag på detta viset, eller ”tidig” morgon. Sonen kom som vanligt in med en kopp kaffe till mig och jag fick en ligga kvar i sängen ett litet tag, njuta av lite fågelkvitter och hur himlen började ljusna utanför fönstret. Ibland känns livet lite extra plus.

Efter 12 så ramlade syrran in med potatis och grönsaker, så vi kunde laga lite mat, hmm, hon var jätteduktig på att skala 😉 Hon hade beställt lax, så vi hade en mysig stund i köket, och lunchen slutade med en kopp kaffe och små anekdoter från sommarens målning av deras (syrrans och hennes mans) trädplankor.. Jag var ju jätterädd hela tiden som vi stod i solen för alla hästflugor som så gärna ville åt min varma hud, ryser bara jag skriver om det 😦 Hon blev i alla fall kvar ett par timmar och till och med sonen såg fram i mot besöket i början, men tröttnade ganska snabbt och försvann till något på YouTube, för spela kunde han ju inte eftersom vi satt i tv-rummet..

Själv la jag mig raklångt efteråt och myste framför datorn och såg på lite Netflix innan melodifestivalen. Vi (jag o sonen) hade redan bunkrat upp inför kvällens sändningar med chips och ostbågar samt (så klart) dip (dill), ända gånger vi faktiskt festat till det så mycket…

Jag tycker verkligen om att han blivit såpass intresserad av dessa triviala musikfester, för då har jag en stund med honom och samtidigt så vet jag att han kanske får lite minnen av att vi faktiskt såg på något tillsammans som vi båda gillade 😉

Blev så klart ledsen över att det inte blev någon hårdrock som gick vidare men va e en bal p…. Ni fattar, sonen var glad att Helena gick vidare fast det blir Yohio som han vill ska vinna allt, där är väl vi två inte helt överens… Men men som sagt, inte hela världen.

Ja höll på att glömma!! Idag börjar ju utmaningen #Blogg100,2014. Och Här är alla deltagare i Blogg100 2014

Kram 20140226-165315.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s